Norsk
Blog
Battleship, kalkunfilm eller ikke?

Battleship, kalkunfilm eller ikke?

Skrevet av Bernt Erik den 13 februar 2012 klokken 14:40

Nå er det ikke så altfor lenge til actionfilmen Battleship har kinopremiere her til lands og mange av de jeg har snakket med gleder seg stort til filmen. Spesielt filmeffektene ser meget fete ut og jeg skjønner godt hvorfor. Selv digger jeg heftige effekter, men en film bør også ha en historie som må fenge. Jeg har også venner som er skeptiske til filmen. Årsak, de tror at handlingen vil være kjedelig og flat.

Blant skuespillerne finner vi kjente personer som Rihanna (spent på hvordan hun vil takle en filmrolle) og Liam Neeson (kjent fra Star Wars Episode 1 og Taken). Jeg har store forhåpninger til begge disse. Litt mer usikker på skuespilleregenskapene til Rihanna, men er det ikke slik at tvilen skal komme tiltalte til gode.

Selv er jeg ganske så altlikende når det kommer til filmer. Tror faktisk jeg er mer åpen til filmer enn mange av venner er. Har hørt at jeg er altfor altlikende og at jeg burde være mer kritisk. Min filmfilosofi er slik, at hvis filmen klarer å underholde meg i den tiden den varer, så er filmen bra. Har du slik filosofi eller er du mer kresen til filmer?

Se et youtubeklipp her!

Synes du filmen ser spennende ut eller tror du dette kommer til å bli en kalkunfilm som ender opp med dårlig besøk? Hvilken film gleder du deg til i år?

HQ