Norsk
Blog
Gratis, kan ikke være mulig det?

Gratis, kan ikke være mulig det?

Skrevet av Bernt Erik den 12 mars 2012 klokken 11:59

Jo, faktisk er det mulig og en av mine favorittutviklere Crytek jobber nå med et meget spennende spillprosjekt som har fått tittelen Warface. Etter å ha sett en del skjermiser, filmklipp samt lest litt om dette kommende FPS (first person shooter)-spillet så er jeg faktisk litt i syvende himmel. Crytek bruker deres egen CryEngine 3 og det vises godt på grafikken som er utrolig flott og detaljert.

I spillet vil du finne våpengrenene Rifleman, Sniper, Medic og Enginner. Dette er også våpengrener som finnes i det populære FPS-spillet Battlefield 3 som jeg også liker svært godt. Derfor ser jeg fort likheten mellom disse spillene bortsett fra at det ene spillet er "free to play" og vil ha en modell som gir deg mulighet til å bruke penger på oppgraderinger om du vil det.

Stadig flere og flere satser på "free to play" spill og det ligger faktisk god økonomi i slike spill. DICE og EA sendte ut Battlefield Heroes for et par år siden og dette spillet ble fort en stor suksess. Hvor selve spillingen var gratis og hvor du kunne bruke penger på ekstra ting og tang i selve spillet.

Når Cryteks Warface slippes for allmenheten vet jeg ikke, men de har sagt at spillet skal dukke opp i løpet av året. Om du synes dette høres spennende ut, så kan du nå melde deg på en betatest som foregår for øyeblikket og det gjør du HER!

Har du sansen for spill som er gratis og bruker du mye tid på disse. Nevn et spill du synes er godt og som ikke koster noe å spille?

HQ