Norsk
Blog
Tror du på et liv etter døden?

Tror du på et liv etter døden?

Skrevet av Bernt Erik den 2 april 2012 klokken 12:54

I disse påsketider, hva er vel ikke mer naturlig å ta opp slike temaer. I en spørreundersøkelse Vårt Land har gjennomført via Norstat kommer det frem at hele 48% ikke tror på et liv etter døden. Denne spørreundersøkelsen har sjokkert den kristne delen av befolkningen og spesielt at det er så mange som ikke tror.

Hvorfor har dette skjedd og at såpass mange nå ikke tror i forhold til hva som var tilfellet for noen år siden? Er det rett og slett at befolkning har blitt mer åpen i sitt sinn og tror mer på at vi mennesker stammer fra apene og ikke Gud med Adam og Eva i spissen eller er det andre aspekter som spiller inn?

Er det skolene, vitenskapen som har seiret mens kirken og trosamfunnet som har tapt eller finnes det ikke noen logisk forklaring som kan underbygges på at det virkelig ikke finnes noe liv etter døden?

Selv vokste jeg opp i et kristent hjem og fikk veldig mye kristendom inn med morsmelken. Dette har medført at jeg faktisk ber til gud selv om mange fnyser av det. Jeg har en tro og på at det finnes noe mer etter døden. Hva det egentlig er kan jeg ikke beskrive. At jeg tror på et eller annet etter døden er ikke dermed sagt at du skal gjør det. For jeg mener det er mer mellom himmel og jord som finnes og mye som vi ikke kan beskrives på en normal måte. Derfor er jeg også mer åpen i disse baner.

Hva tror du på? Finnes det et liv etter døden eller er dette bare tull og tøys?

HQ