Norsk
Blog
Sim City 5 - Økonomisk loop!

Sim City 5 - Økonomisk loop!

Skrevet av Bernt Erik den 4 april 2012 klokken 22:12

Et av de spillene jeg gleder meg mest til neste år er uten tvil Sim City 5. Spillet ser råherlig ut og med en helt ny grafikkmotor kommer vi til å oppleve et spill som gir deg alt hva du kan tenke deg. I dag fikk jeg på mail fra Electronic Arts at et nytt filmklipp var lagt ut på Youtube om nettopp Sim City 5 og selvsagt var jeg ikke sen om å sjekke det ut.

I dette filmklippet får vi se en form for økonomisk loop hvor innbyggerne dine sover, klokken nærmer seg 6 om morgenen. Fabrikkene starter med å sende ut signaler om at innbyggerne dine må komme seg ut av senga og på jobb. Med fine animasjoner ser du de kjøre hjemmefra og til jobben hvor så fabrikkene får liv og hvor du etter hvert ser sort røyk spys ut av skorsteinene. Deretter fraktes det som produseres på fabrikkene ut til handelsnæringen og selve loopen er fullendt.

Se klippet HER!

Er det noe mer du ville ha lagt til i Sim City 5 som ville ha gjort det enda bedre? Er det flere enn bare meg som gleder seg til spillet dukker opp? Liker du slike bybyggespill? Hvilke andre sjangere liker du?

HQ