Norsk
Blog
Jeg burde ha jublet, men gjør det ikke

Jeg burde ha jublet, men gjør det ikke

Skrevet av Bernt Erik den 16 mai 2012 klokken 18:46

Svarte svingende! Egentlig burde jeg ha jublet himmelhøyt, men nå synes jeg det går bitte litt fort i svingene. Selv om jeg ønsker meg stadig nye spill i serier som jeg digger, så kan man ta det bitte litt med ro. På flere nettsider rundt omkring i spillverden kan man lese om at både Battlefield: Bad Company 3 og Mirror's Edge 2 er avslørt. Det vil høyst sannsynligvis si at disse spillene er under utvikling. Sistnevnte spill er en oppfølger til et spill som dessverre ikke solgte så bra, men som i aller høyeste grad var et herlig spill. Mirror Edge fikk veldig gode karakterer verden rundt da det kom ut på markedet november 2008. Så her må det mer enn gjerne komme et nytt Mirror's Edge. Det går også rykter om at dette spillet skal fungere best med Microsofts Kinect og at spillet kanskje kun kommer til Xbox 360. Vil mer enn gjerne høre mer om Mirror's Edge 2.

Når det gjelder Battlefield: Bad Company 3 så regnet jeg med at det ville komme før eller siden, men synes dog det er litt tidlig å begynne med det nå. For Battlefield 3 er jo søren meg knapt ett halvt år gammelt. Om man skal tro riktig, så ut i fra dette vil muligens Battlefield: Bad Company 3 slippes i løpet av fjerde kvartal 2013, men jeg håper indelig det dryges til (i alle fall) slutten av 2013. Det jeg ikke skjønner er tegnene som man kunne skimte på Wake Island som er et brett fra Karkand-pakken til Battlefield 3. På noen kasser der stod det 2143 og da gikk tankene mine på en oppfølger til Battlefield 2142 som i mine øyne er det beste Battlefield-spillet. Dette spillet ble jeg rimelig god i og havnet til slutt blant de 50 beste i verden som sniper og best i Norge. Derfor hadde jeg faktisk håpet på at Battlefield 2143 ville komme før Battlefield: Bad Company 3.

Ikke tro meg feil, jeg er veldig glad i Battlefield: Bad Company serien og digger både onlinespillingen og singledelen, men synes dog det er litt tidlig med et nytt spill i serien når Battlefield 3 ikke er så "gammelt" på markedet. I følge Electronic Arts og Dice, så jobbes det med å få til årlige spill i Battlefield-serien, men dette er jeg litt imot og vil heller ha lengre levetid på Battlefield-spillene. Lag heller tilleggspakker slik at vi får nye/oppdaterte brett, patcher som gjør spillene bedre samt nye kjøretøy og våpen. Det er i grunnen alt jeg ber om. Electronic Arts og Activision er jo kjent med å gi ut årlige spillserier, men når det kommer til Battlefield-serien, så ønsker jeg ikke at de skal komme ut hvert eneste år. At EA gjør det med spill som FIFA, NHLog Need for Speed, gjør ikke noe. Disse spillene har ikke på langt nær like lang levetid som f.eks. Battlefield-spillene.

Regner med å få høre mer om dette på årets E3 messe som går av stabelen i Los Angeles i begynnelsen av juni.

Hva synes du til at Battlefield: Bad Company 3 og Mirror's Edge 2 kanskje er på tur? Synes du at Battlefield-spillene begynner å komme for tett eller synes du det er helt greit?

Bildet fra Mirror's Edge!

HQ