Norsk
Blog
Emil i ekstase - Super Mario kake!

Emil i ekstase - Super Mario kake!

Skrevet av Bernt Erik den 17 juni 2012 klokken 12:08

I går skjedde det veldig mye og det i samsvar med Snåsadagan. Først på dagen var Markus og Silje deltakere i et Olabilløp. Dette er en populær tradisjon som arrangeres hvert år under Snåsadagan og hvor mange stilige og fantasifulle biler setter utfor løypa mens et folkehav følger ivrig med. I år stilte ti olabiler opp på startstreken og det artigste var at både Markus og Silje vant premier.

Markus og en kompis hadde lagd en stilig olabil som de kalte "Ubalanse" og det var Ann Helen som hjalp til med navnet. Iført "doktorklær" samt en medfølgende pasient satte de utfor i en sabla til fart. Det endte med at de vant førsteprisen for kjappeste olabil. Den andre premien de vant var for mest kreative bil. Det ble to pokaler, stilig t-skjorte, diplomer og medaljer for olabilen (som de også har fått god hjelp fra naboen vår).

Silje og søskenbarnet satte utfor i en bil som de kalte "Jentebilen" og hvor datteren min satt og sminket seg på tur nedover løypa. Under premieutdelingen ble det delt ut en rekke gavekort som ble trukket mellom alle deltakerne og her var Silje sammen med søskenbarnet så heldige å vinne et et gavekort på 2000 kroner sponset av Husquarna. Det vil med andre ord si at familien min gjorde nærmest rent bord på årets utgave av Olabilløpet under Snåsadagan.

Senere på kvelden arrangerte vi et bursdagsselskap til min syvårige sønn Emil og han er og blir en meget stor fan av Super Mario. Da Ann Helen spurte hvilken kake Emil ville ha, svarte han momentant Super Mario kake. Utfordringen tok selvsagt Ann Helen på strak arm og det medførte til nok en kake med Super Mario som tema. Før kaken ble servert, begynte Emil å "spille" med kaken og fortalte hvor Mario ville ha hoppet. Kaken ble utrolig populær og som vanlig fikk den føtter å gå på. Det ble ikke rare greiene igjen. I tillegg serverte vi Oreokake, vafler med hjemmelagd jordbærsyltetøy, rundtykker med egg og lakseskiver, en marengsbunn med friske frukter samt masse annet godt.

Så nå sitter jeg her og fabler ned noen ord om denne flotte gårdagen og de innholdsrike opplevelsene vi hadde. En helg som familien min sent vil glemme.

Hva har du opplevd i helgen og hva synes du om kaken madammen har lagd?

HQ