Norsk
Blog
Omgangssyken og Rainbow Six: Vegas!

Omgangssyken og Rainbow Six: Vegas!

Skrevet av Bernt Erik den 11 mars 2007 klokken 10:29

Så har vi fått omgangssyken i huset. Den eldste sønnen har kastet opp og skreket hver halvtime på grunn av vondt i magen. Nå går vi bare å venter på at resten av familien blir smittet. For en familie har jo nær tilknytning til hverandre og sjansene for å bli smittet er veldig store. Er det noe jeg hater så er det omgangssyken. Jeg vil heller ha influensa! Spesielt barna har det hardt. De klarer ikke å komme seg til doet, eller bøtta, mens vi voksne klarer til en viss grad å holde kontrollen. Marerittet er om minsten på 2 år får omgangssyken, da kan vi gjøre oss klar til massiv vasking av klær og sengeklær. Nei, den hersens omgangssyken - HATER DEN SOM PESTEN!!!

Et lite lysglimt i denne sykelige hverdagen er Rainbow Six: Vegas til PC. Makan til spill skal man lete lenge etter. Jeg har ikke kommet så langt enda, men det jeg hittil har spilt er så inn i helv.... breath taking at jeg ikke kan få sagt det. Måten spillet er bygd opp, A.I'en og grafikken tar regelrett pusten fra meg. Spesielt på mitt 8800 GTX-kort er dette en fryd å spille. Selvsagt kjører jeg på maks grafikk og effekter, men selv på mindre oppløsning var spillet er fet opplevelse. Når spillet jeg når jeg har anledning og håper snart på å komme meg til Las Vegas, for foreløpig befinner jeg meg i Mexico...

Nei nå må jeg gå, størsten skriker og jeg får vel trøste han, mens madammen ordner med mer utrørt Cola og mariekjeks. Ellers håper jeg dere andre har det godt og jeg misunner ingen omgangssyken - selv ikke mine verste fiender... go søndag folkens!

HQ