Norsk
Blog
Sånn kan det gå. Vondt å være meg!

Sånn kan det gå. Vondt å være meg!

Skrevet av Bernt Erik den 27 juni 2012 klokken 13:34

De siste døgnene har rett og slett vært jævlige for å si det mildt! Jeg sliter med noe som heter nyrestein og smertene er forferdelige. Har blitt en del tårer på grunn av smertene og på mandag klarte jeg ikke å holde igjen. Da bar det opp til legevakten som sendt meg med sykebil til Levanger Sykehus. Etter titalls milligram med morfin og andre smertestillende ble jeg undersøkt og CT-skann kunne påvise nyresteiner.

Hvorfor får man nyesteiner? Årsaker kan blant annet være stillesittende jobber, for lite drikke, spise spesielle matsorter (som f.eks. Rabarbra -> som jeg er forferdelig glad i), samt masse annet.

At det er vondt, kan jeg skrive under på og har ikke vært mine fulle fem siden jeg fikk påvist nyresteiner for fjorten dager siden. Har slitt en god del og har i perioder vært en prestasjon i seg selv å jobbe noe jeg har bitt tennene sammen og gjort.

Nå er jeg hjemme igjen og i følge sykehuset må jeg belage meg på flere smerter i tiden fremover, for nyesteiene skal ut, koste hva det koste vil. Har fått med meg smertestillende medisin som skal hjelpe og håper inderlig at jeg slipper å gå så mange dager med dette problemet hengende over meg. Slettes ikke bra nei.

Så er det bare å avslutte denne bloggen med å si at jeg ikke en gang unner mine verste fiender dette her og håper inderlig at dere lesere av bloggen min slipper unna dette. Som vanlig er jeg positiv og tar det som det kommer. Kan ikke gjøre noe annet.

Har dere hørt om noen som har slitt med nyresteiner?

HQ