Norsk
Blog
Hva vil skje med Battlefield?

Hva vil skje med Battlefield?

Skrevet av Bernt Erik den 6 juli 2012 klokken 14:47

Etter å lest en nyhet her på Gamereactor om at DICE er lei moderne krigføring, så fant jeg ut at jeg måtte skrive en blogg om hva jeg tror fremtiden for Battlefield-serien kommer til å bli. Selvsagt er ikke dette noe som er annonsert ennå, men en liten ide på hvordan jeg tror DICE tenker når det kommer til fremtidige Battlefieldspill. Du har sikkert for lengst fått med deg min iver etter Battlefield og siden det første spillet så dagens lys (Battlefield 1942 lansert høsten 2002 til PC), har jeg vært stor fan av spillserien. Det store spillet var for meg Battlefield 2 og det fikk meg hekta fra første sekund. Et utrolig godt spill med masse innhold og som virkelig satte deg på prøve som kontorsoldat og det mot en hel verden.

I nyheten her på Gamereactor.no kunne vi lese om at DICE var lei moderne krigføring og at "vi" som spillere også etter hvert vil gå lei denne tidsperioden. Karl Magnus Troedsson sier dette og at DICE helst vil legge til rette for et spill som ikke bare har en ny setting, men som også har kreative nyvinninger i den populære spillserien. Dette er som musikk i mine ører, men etter å ha spilt Battlefield 3 og sett hvor godt det spillet er, så er jeg veldig spent på hva Mister Karl Magnus mener med det. For går det an å gjøre et Battlefieldspill bedre? Grafikken var überbra og detaljert og spillbarheten var midt i blinken etter mitt ønske.

Du har sikkert også fått med deg at det kommende Call of Duty: Black Ops 2 vil ta for seg fremtidens krigføring med svære roboter og våpen som stiller til tiden spillet er satt til, nemlig 2025. Kanskje vil også DICE bevege seg i den retningen mot fremtidens krigføring. Kanskje blir neste spill Battlefield 2143 (oppfølger til min favoritt Battleifeld 2142)? I og med at vi fikk Battlefield 3 i fjor høst, så skulle man tro at DICE kanskje satser på Battlefield: Bad Company 3, eller så må vi vente i nesten tre år til før sistnevnte dukker opp slik at det neste spillet virkelig blir Battlefield 2143. Selv håper jeg på at det blir fremtidens krigføring som blir det neste. Battleifeld 2142 er og blir mitt favoritt spill og i det spillet klarte jeg å hevde meg i verdens målestokk med å havne blant de 50 beste i verden som sniper og best i Norge.

I tillegg til lanseringer av nye spill vil det komme DLC-er og det via Battiefled Premium hvor man betaler en engangssum på 499 NOK og man får alt av tilleggspakker.

Så her er det jeg tror blir reelt av Battlefield-lanseringer og slik jeg ville ha gjort det med kommende spill i serien;
- Battlefield 2143 - høsten 2013 (Oppdatert Frostbite 2.0 grafikkmotor)

- Battlefield: Bad Company 3 (tilleggspakker som tar oss med til første verdenskrig) - våren 2015 (Frostbite 2.5 grafikkmotor)

- Battlefield 4 - våren 2016 (Frostbite 3.0 grafikkmotor)

...hva som kommer etter dette og om det blir flere "gratis spill" er jeg usikker på, men regner DICE og EA satser på dette på lik linje de gjør i dag med Battlefield4free og Battlefield Heroes.

I alle fall tror jeg dette er slik lanseringsplanene til DICE ser ut. I mellom disse lanseringene kommer også Medal of Honor hvor DICE også har en finger med i spillet. Det vil med andre ord si kontorsoldaten i oss får mer en nok å henge fingrene i.

Er du stor fan av Battlefield-serien eller liker du heller Call of Duty? Hvilket Battlefield-spill tror du kommer først etter Battlefield 3? Kommer Battlefield-spillene for ofte?

HQ