Norsk
Blog
Så var katten sluppet ut av sekken...

Så var katten sluppet ut av sekken...

Skrevet av Bernt Erik den 18 juli 2012 klokken 11:26

Som dere vet er jeg en STOR Battlefield fan og jeg har brukt flere hundre timer på spillserien fra det første ble lansert i 2002. I dag spiller jeg Battlefield 3 og er stort sett fornøyd med spillet i sin helhet. Det er variert og gir meg god underholdning når jeg spiller sammen med mine venner hvor vi snakker via TeamSpeak, Ventrilo eller Mumble.

På søndag la Gamereactor.no opp en nyhet om at Battlefield 4 muligens var på tur og om man forhåndsbestilte Medal of Honor: Warfighter Limited Edition så fikk man med en betanøkkel til nettopp Battlefield 4. I går kom bekreftelsen og betetesten starter opp neste høst. Om du forhåndsbestiller Medal of Honor, blir du belønnet med en betanøkkel. Sist dette skjedde var nettopp med Medal of Honor: Limited Edition og hvor alle som forhåndsbestilte fikk betanøkler og en tidligere betatest-start enn alle andre.

Egentlig burde jeg ha jublet, men skal jeg være helt ærlig er jeg "dessverre" bitte litt skeptisk. Selvsagt, vet jeg at jeg kommer til å elske Battlefield 4 like mye som Battleifeld 3 og kommer garantert til å spille det time etter time. Det er ikke derfor at jeg slipper jubelen i taket. Årsaken er nok at jeg heller vil ha andre Battlefield-spill enn nettopp Battlefield 4. Savner det gode "gamle" Battlefield 2142. Det var unikt og et spill jeg klarte å hevde meg i spesielt som sniper. Så derfor gikk tankene i mot at Battlefield 2143 ville bli annonsert først og ikke Battlefield 4.

Så skal også sant sies at når Battlefield 4 slippes (ut i fra betateststart høsten 2013), så skjer det tlitt over tre år etter Battlefield 3. En annen ting, ingen vet ennå om spillet vil bli moderne krig slik Battlefield 3 er i dag. Kanskje blir temaet i Battlefield 4 fremtidsrettet krig. Her kan fortsatt utvikleren DICE og utgiveren Electronoic Arts overraske oss og selvsagt håper jeg på et spill som ligner mer på Battlefield 2142 enn Battlefield 3. Da blir det litt større variasjon i krigføringen samt at det vil bli to leire spillere. De som spiller det nye fremtidsrettede Battlefield 4 og det "gamle" Battlefield 3 slik det ble da Battlefield 2142 kom ut året etter Battlefield 2.

En blogg som jeg anbefaler er bloggen til Robin Høyland hvor han skriver om spillindustriens melking av oss spillere med årlige serier. Det er ingen tvil om at vi blir melket, men for mitt sitt vedkommende tenker jeg ikke så mye på det og ser heller frem til nye spill som kommer år etter år for så å underholde meg på best mulig måte.

Vi kan også tenke på at annenhvert år kommer Medal of Honor mens det sånn ca. annenhvert år kommer et nytt Battlefield-spill. Egentlig burde vi være fornøyde eller hva?

Hva mener du, synes du at spillindustrien melker oss for penger med sine årlige spillserier eller bryr du deg ikke noe om det. Hva mener du til at Battlefield 4 nå er annonsert og høyst sannsynligvis vil dukke opp i begynnelsen av 2014? Kommer spillene for tett?

HQ