Norsk
Blog
Viktige personer i Gamereactor!

Viktige personer i Gamereactor!

Skrevet av Bernt Erik den 17 mars 2007 klokken 10:02

Hva skulle jeg ha gjort uten disse personen. De er med på å gjøre Gamereactor til et bra produkt. Det er i grunnen godt å vite at man har personer som stiller opp uansett hva jeg spør om. Om det så er om spill, oversettelser eller rett og slett planer for fremtidige utgivelser.

Hadde vi ikke hatt vår emnente redaktør - Frode Hauger, hadde vi ikke kunnet hatt noe blad eller nettside. Han er vår kloke sjef som tar beslutninger som går i tråd med hva Gamereactor er best med. Velger hva som skal i bladet og på nettsiden, hvor i verden vi skal dra for å skaffe Gamereactor eksklusive artikler m.m. Han er skipets kaptein og vi stoler fullt og helt på han og måten han driver skuta på. Så har vi sjefens høyre hånd, eller skal vi si Gamereactor forhenværende kaptein, så bestemte å gi over kapteinsbindet til Frode - nemlig Carl Thomas. Han er på plassen sin når Frode trenger en hjelpende hånd. Carl Thomas er heller ikke vanskelig å be om ting og tang og gjør jobben på et mesterlig vis. Under deadline sitter Carl Thomas side om side og presser ut den ene artikkelen, omtalen eller var det en forhåndstitt som skal være med. Disse to personene er er grunnfjellet i den norske redaksjonen av Gamereactor.

Så kommer vi andre inn. Halvor er som du sikkert vet vår korrekturleser og den perfekte oversetteren. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har bedt han om hjelp og han har hjulpet meg. Halvor gjør at det du leser i Gamereactor-magasinet er tipp topp og vi kan ikke annet enn å takk han for sin meget viktige jobb. De andre skribentene, Kristian, Joachim, David, Martin, Richard, Berit, Per, Børge Fjeld og Lars Petter Svendsen gjør også en fabelaktig jobb og sørger for at du som leser kan kose deg med produktet vårt. Jeg er enormt takknemlig for å ha hele dette laget med for sammen er vi flinke og jeg vet at det vi produserer er veldig bra og godt mottatt av Norges lesere.

Så skal vi tilslutt ikke glemme den meget viktige delen av Gamereactor dere ikke kommer så mye i kontakt med, som holder hjulene i gang og det er Claus og Morten. De to brødrene som startet opp Gamereactor, samt Petter for bladet og nettsidens utseende, Lasse for at serverne holdes ved like, Frede - grafikeren som jobber til alle døgnets tider, julius som jobber med GRTV og gir oss heftige innslag om det så er trailere eller reportasjer fra inn og utland. Jeg skal heller ikke glemme de andre i den store sammenhengen - vi er et team og vi jobber godt sammen - det er bladet, nettsidene et viktig bevis på.

Gamereactor er størst i Norden og det takket være alle disse disiplene som gjør en jobb for at nettopp du kan lese Gamereactor. Vi er her for dere, men uten dere hadde vi heller ikke hatt den posisjonen vi har i dag - så med mine siste ord - takker jeg Gamereactor, leserne for at jeg har den jobben jeg har og at jeg hver dag har noe å se frem til - TAKK ALLE SAMMEN!

HQ