Norsk
Blog
Profilen som forandres...

Profilen som forandres...

Skrevet av Bernt Erik den 14 august 2012 klokken 14:37

"Nesten" alle har vel Facebook her i Norge inkludert meg. Ekstra moro er det å forandre og flikke litt på profilen min inn i mellom. Legge opp nye bilder skjer støtt og stadig her i gården. Nylig la jeg opp et nytt profilbilde her på nettsiden og på Facebook. Bildet jeg valgte var dette som du kan se nedenfor. Spillet som jeg her reklamerer for er Battlefield 3 hvor både caps, smykke, briller og t-skjorte selvsagt har Battlefield 3-logoen. Battlefield 3 er jo et spill som har blitt flittig spilt av meg og jeg elsker spillet med alt det har å by på.

Selvsagt, venter jeg på en utfordrer og hver gang et nytt skypespill dukker opp, er jeg spent om det klarer å hamle opp mot Battlefield 3 eller Battlefield-serien generelt som er utrolig bra når det kommer til innhold. En annen ting jeg liker godt med Battlefield 3 er lagspillet man kan oppleve. Hittil har jeg ikke funnet det gode lagspillet i noen andre spill før slik man finner i Battlefield 3 og lurer i det hele tatt på om det kommer en utfordrer. Hva tror du?

Hva synes du om profilbildet jeg nå her på nettsiden og på Facebook? Liker du det og er du fornøyd med profilbildet du har her på nettsiden og hvorfor valgte du nettopp det bildet?

HQ