Norsk
Blog
Mine erfaringer som soldat på slagmarken

Mine erfaringer som soldat på slagmarken

Skrevet av Bernt Erik den 14 september 2012 klokken 17:01

DICE og EA slapp for noen dager siden en tilleggspakke som jeg hadde meget store forhåpninger til. Armored Kill var tittelen og jeg hadde gledet meg i månedsvis for å kunne ta del i denne tilleggspakken. Flere av mine venner lo godt da jeg fortalte hvor mye jeg gledet meg, spesielt fordi jeg i grunnen ikke er så altfor stor fan av hardware og liker best å spille på infantery only-servere med minst mulig hardware som stridsvogner, fly og helikoptere. Armored Kill er totalt det motsatte og inneholder veldig mye hardware.

Selvsagt hadde jeg sommerfulger i magen og ikke visste helt hva jeg gikk til med at det var så mye hardware, enda mer enn i tidligere brettene i Battlefield 3. Nå, tre dager etter er jeg godt fornøyd med tilleggspakken. DICE har gjort en meget god jobb med brettoppbygningen og omgivelsene vi finner. Meget store brett, herlig landskap som vi kan krige i og en stor variasjon i hvordan man kan nå målene man setter seg. Dette gjør denne tilleggspakken til den beste hittil og som jeg kommer til å bruke mye tid på.

Selv om alt høres gullende godt ut, så er det en ting som jeg synes DICE ikke har lykkes helt med og det er på Rush-brettene. Brettene her er veldig gode, men det er en ting som overskygger dette og det er spesielt "gunship" som ligger høyt oppe på himmelen og pøser ut blyladninger på blyladninger. Når man spiller conquest så fungerer dette greit, men i Rush er målet er å ta ut comstatsjoner, så blir det for enkelt for den som sitter gunshipet å fokusere på comstasjonene og da ta ut alt som beveger seg. For det laget som angriper som også sitter med gunship, kan nyte det å ha så store kontroll over oss som skal forsvare comstasjonene. I går hadde jeg en runde hvor jeg ble tatt ut over 10 ganger av gunship og med en gang jeg spawnet på brettet for å forsvare, ble jeg knertet etter et par sekunder. Med slike opplevelser blir man fort irritert og ender med at det kommer noen bannord som ikke egner seg på trykk.

Foruten dette, er jeg faktisk veldig godt fornøyd og under conquest-brettene går det greit med gunships, men ikke i Rush-modusen.

Grafikken, detaljene er sinnssyke og jeg har flere ganger stoppet opp og studert omgivelsene. Spesielt et brett som jeg liker svært godt og det er der hvor man kjemper ved et vann og med høye fjellsider rundt seg. Det snør lett hvor jeg får faktisk følelsen av å kjempe høyt til fjells med en ufattelig fin natur. Snåsablodet som slår til mon tro...

I alle fall, om jeg skulle ha satt en karakter på denne tilleggspakken, så ville den ha fått 8/10 av meg. Er veldig spent på de to siste tilleggspakkene nå som henholdsvis kommer i desember og på nyåret. Gleder meg til å se hva DICE da har kokt sammen og hva man får oppleve på krigens slagmark.

Spiller du Battlefield 3 og har du prøvd Armored Kill? Hva synes du om denne tilleggspakken kontra f.eks. Close Quarters selv om det er to forskjellige tillegg?

HQ