Norsk
Blog
Elektronikkjeden Expert mot konkurs?

Elektronikkjeden Expert mot konkurs?

Skrevet av Bernt Erik den 18 september 2012 klokken 17:49

At det er harde kår å overleve som butikkjede (i elektronikkbransjen) er jeg fullt klar over og at konkurransen er beinhard i mellom kjedene. At Expert sliter som de gjør nå, er jeg litt overrasket over og spesielt med tanke på hvor stor denne kjeden i det hele tatt er. Et lite lyspunkt er at dette ser ut til å gjelde kun Expert i Sverige hvor kjeden har sendt inn søknad om konkurs. Slettes ikke bra. I fjor slo den store kjeden Onoff seg konkurs i nabolandet nettopp på grunn av for hard konkurranse i elektronikkbransjen.

Jeg håper inderlig at dette ikke gjelder i Norge selv om jeg vet at konkurransen også her til lands er beinhard mellom kjedene. Vi behøver store kjeder som konkurrerer mot hverandre når det kommer til priser. Monopolisme er ikke noe godt og derfor håper jeg nå at Expert i Norge ikke lider samme skjebne som den svenske ser til å få nå.

Om du vil lese mer om dette, så kan du det her

Hva er din mening om at store kjeder går konkurs og hvilken kjede i Norge tror du sliter mest med å få kundene innomhus til sine butikker?

HQ