Norsk
Blog
40 år - Hvilken kake skal jeg ønske meg?

40 år - Hvilken kake skal jeg ønske meg?

Skrevet av Bernt Erik den 20 september 2012 klokken 10:45

Tenk, i dag fyller jeg søren meg 40 år og kan ikke tro det er mulig. Årene går så altfor fort. Er ikke lenge før jeg trenger hjelp med å få slått på Xbox-en eller hjelp til å spise suppen til lunjs på et sykehjem i nærheten...

Ikke til å tro at jeg er 40 år. Trøsten (om man kan kalle det for det) er at jeg heldigvis er ung til sinns og min 40 års krise er at jeg spiller spill. Det blir IKKE noen fancy bil, motorsykkel eller noe annet som fremhever at jeg begynner å bli "gammel". Jeg lever og ånder for spill og er bra sikker på at jeg kommer til å dra med meg denne hobbyen ned i grava når den tid kommer. Å være ung til sinns er noe jeg alltid har vært og kommer til å være. Jeg kan snakke like godt med de som er unge til de som er eldre og en egenskap jeg alltid har hatt.

Vet dere hva min 40 års krise gave blir? SimCity Deluxe Edtion. Det spillet skal forhåndsbestilles og er et av de spillene jeg venter mest på for tiden. Hvilket spill ville du ha kjøpt om du var i samme bås som meg?

Så nå som jeg fyller 40 år i dag, så har jeg fått veldig mange spørsmål på hvilken kake jeg skal ønske meg og her trenger jeg litt hjelp. Selskap blir det ikke før Ann Helen er ferdig med sin utplassering på Levanger Sykehus (hvor hun denne uken er på hjerteovervåkningen). Vi må nok vente til i midten av oktober og med at Ann Helen også har bursdag den 1. oktober, slår vi sammen selskapene.

Så mitt spørsmål er, hvilken kake skal jeg ønske meg? Håper på mange gode forslag.

Nedenfor ser dere en liten knippe med kaker Ann Helen har lagd tidligere.

HQ