Norsk
Blog
Å bli verdsatt!

Å bli verdsatt!

Skrevet av Bernt Erik den 21 september 2012 klokken 11:02

I går hadde jeg som dere vet bursdag og i den forbindelse opplevde jeg enorm til oppmerksomhet. Skal ærlig innrømme at jeg ble skikkelig rørt for å si det slik. Jeg fikk utrolig mange hilsninger, meget flotte gaver av slekta. Av mine søsken, tante og onkel, søskenbarna mine og onkelbarna fikk jeg en gedigen gassgrill (gleder meg til å bruke den). Madammen og barna hadde kjøpt en råherlig allværsjakke og Malin hadde tegnet et kjempefint kort til meg.

Det ble servert champagne under overrekkelsen av gassgrillen (brus) slik at alle kunne delta og jeg skal si at klumpen i halsen min var stor. Utrolig glad i slekta mi og for gaven som var kjempefin.

Allværsjakken fikk jeg litt senere på kvelden etter at madammen kom hjem fra utplasseringen sin på Levanger Sykehus og sammen med den hadde hun kjøpt inn en bursdagskake som vi koste oss med litt senere på kvelden. Nok en gang ble jeg rørt...

Joacim Lunde lagde denne limericken ->
På Snåsa fantes en gang en ekspert på spill
han var helt rå, og han hadde skill
førti år han ble
men alle kunne se
at spilling fortsatt gjorde han helt vill!

Råbra Joacim!

Mine venner Daniel og Martin hadde for anledningen lagd en kjempebra video med Battlefield 3 som tema og skal ærlig innrømme at jeg også her ble rørt.

Battlefield 3 - bursdagshilsen!

Med det vil jeg si tusen hjertelig takk til dere alle for en uforglemmelig dag og en dag som jeg sent vil glemme. Er utrolig glad i alle sammen!

Hva synes dere om videoen? Flott ja!

Nedenfor ser dere bilde av de to som lagde videoen!

HQ