Norsk
Blog
Snart helg... Playstation 3-premiere!

Snart helg... Playstation 3-premiere!

Skrevet av Bernt Erik den 23 mars 2007 klokken 16:07

Tenk at det er fredag igjen og nå går det ikke lenge til jeg kan slå av PC'en og endelig ta helg. Etter en uke fyllt til randen av stress og massevis å gjøre. Ikke det at jeg er glad for det, for jeg er nå innmari glad i jobben min da, men inne mellom kan det bli litt for mye av deg gode.

Nå skinner solen og jeg skal snart til å vaske og rydde hus - bursdagsselskap til den mellomste sønnen i morgen og kl. 1800 er det selskap. Madammen baker kaker til store gullmedaljer. Sønnen har ønsket seg en "Biler" kake og en Spider-Man kake og det får han. I tillegg skal det til en romkake. Så madammen blir nok stående å bake til langt på natt. I mens er det rett og rimelig at jeg tar frem vaskestauren å vasker gulvene.

Heldigvis er ungene såpass store at de kan være med å rydde og da går det litt bedre. I tillegg får de i oppgave å passe minsten som også krever litt.

I dag har det vært lansering av Playstation 3 og i følge de rapportene jeg har fått inn, har det vært en laber premiere med masse maskiner igjen og det synes jeg er litt synd, for maskinen er bra, faktisk bedre enn Xbox 360 på papiret. Derfor er det litt merkelig dette her. Synes litt synd på Sony nå. Men årsaken er nok manglende storspill og utsettelser. Men på sikt tror jeg Sony kommer til å selge bra, selv med en litt rifsete start. Spillene tror jeg også kommer til å bli bedre med tiden og det lover godt for oss grafikkhorer som må ha god grafikk! Blir i alle fall spennende den dagen maskinen står i stuehylla blant andre konsoller og tunere.

Ellers vil jeg med dette ønske deg en riktig god helg og håper været er like godt hos deg som det er her, for med 7 grader i skyggen og sol fra skyfri himmel, skal man ikke klage...

PS! Nedenfor ser du spider-Man kaken som sønnen min fikk i fjor!

HQ