Norsk
Blog

De store spillene!

Skrevet av Bernt Erik den 31 mars 2007 klokken 15:13

I år kommer det ufattelig mange store spill og jeg vet ikke hvordan jeg skal få tid til alle spillene. Ikke bare har jeg nok med min Battlefield 2142 og Test Drive Unlimited-spilling, men med spill som Crysis, Frontlines: Fuel of War, Sim City 5, Bioshock, Spore (forhåpentligvis) samt en haug av andre fete spill, ja så håper jeg på at søknaden min om noen døgn med 48 timer blir godtatt. Det er med andre ord veldig mye som skjer på spillfronten.

Hvilke spill venter du på? Er det noen spill du nærmest dauer etter? Regner nok med det ja og da er det godt å vite at alle spillene ikke kommer samtidig, for da hadde det blitt vanskelig å velge hvilke spill man skulle ha spilt.

En annen ting jeg tenkte å skrive om i min blogg. Pollene hvor vi spør om "Hvor mange spillkonsoller har du inkludert PC og håndholdt?" - ser vi at mange flesteparten faktisk har over fire spillmaskiner og det må jeg si meg meget imponert over. Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men at flertallet faktisk har såpass mange spillmaskiner overrasket meg litt ja.

Nå er det ikke mange dagene til påsken er over oss og jeg gleder meg som en liten unge. Da blir det mye kvalitetstid med familien og turer til venner. Jeg ser også frem til TB-LAn som arrangeres i påsken. Derfra tenkte jeg å lage en liten reportasje for Gamereactor - så får de se hva som skjer der.

Kos dere folkens!

HQ