Norsk
Blog
Påskeværet!

Påskeværet!

Skrevet av Bernt Erik den 3 april 2007 klokken 14:24

Enn at det er kun noen dager til jeg endelig kan slippe alt av arbeid og ta en velfortjent påskeferie i lag med familien. Drømmen etter flott vær og turer til stranden hvor den ene grillpølsen etter den andre slukes ned på høykant er stor. I fjor var vi på stranden og koste oss med temperaturer på opp i mot 16-17 grader og sol fra skyfri himmel.

I år blir det en annen dans, for været fremover er meldt snø og atter snø med kald og sur vind fra nordvest. Dette kan ikke være sant! Hva i all verden skal vi gjøre? Kan ikke bare bure oss inne heller. Heldigvis kommer det slekt og venner til sambo'n oppover til Snåsa og da kan vi heldigvis dra på besøk til de. Det er nå en trøst det også da.

Ellers får jeg vil prøve å gjennomføre Command & Conquer 3: Tiberium Wars som jeg er blitt så hekta på. Fikk en versjon av EA og jeg er nå i himmelriket. Makan til spill skal man lete lenge etter. EA har på en mesterlig måte klart å beholde magien gjennom hele serien - helt fra det første spillet og frem til i dag. Jeg bruker nå nesten all datatiden min til å spille C & C 3. Selv Battlefield 2142 har fått en liten pause nå.

Jeg, sambo'n og naboen skal på kino på torsdag og jeg er veldig spent på hvilken film damene plukker ut. Jeg for min del er glad uansett film det blir og gleder meg til hele seansen.

Kos dere folkens!

HQ