Norsk
Blog
Ghost Rider og snøstorm!

Ghost Rider og snøstorm!

Skrevet av Bernt Erik den 6 april 2007 klokken 11:57

I går kveld var jeg og madammen samt naboen (søsteren til madammen og samboen) på Saga Kino på Steinkjer. Der fikk vi med oss filmen Ghost Rider med Nicolas Cage i hovedrollen. At filmen var basert på Marvels helt var ingen negativ sak og faktisk ble jeg litt overrasket over hvor bra filmen var. For med masse action og heftige effekter satt vi klistret til stolene. Takket være noen skvette-scener fikk vi også hoppet litt, i alle fall gjorde de andre rund meg. Selv om historien kanskje ikke var den beste, kan jeg ikke annet enn å si at dette var fin underholding på en torsdags kveld (karakter 7/10) hvor vi var ute på en romantisk middag og kino, mens barna lå å sov søtt hjemme i sengene sine. Det er en stund siden vi har tatt oss tid til å dra ut på middag og kino, så dette var etterlengtet og veldig koselig.

På turen hjem fikk vi nok en gang oppleve Kon Vinters vrede og i perioder gikk det ikke fort for sikten var lik null. Tette snøbyger og kraftig vind førte til at turen ble noe lengre enn hva vi hadde forventet. Det verste med slik vær er at du ikke ser elg og rådyr før de er klistret opp i fronten på bilen, men trøsten er vel at farten ikke er så stor, slik at skadene ved en evt. kolisjon ikke blir så brutale. Nei, jeg hater å kjøre i slikt vær.

Vel hjemme kl. 0010, var vi enige om at dette hadde vært en fin opplevelse. Naboen gikk hjem til sitt og jeg kjørte hjem barnepasset som var mormoren til barna - en stor takk til henne!

Ellers har påsken vært en stor spøk med tanke på uteliv i lag med familien. For her på Snåsa har det snødd kraftig og vinden har blåst godt. For fire dager siden var det ikke en flekk snø igjen. Nå er det minst 25 cm og mer skal det visst komme. Dette irriterer meg noe grusomt, for nå vil jeg ha vår.

Jeg har også fått spilt Command & Conquer 3: Tiberium Wars og kommet til der hvor aliensene har dukket opp. Faktisk ble dette bekjentskapet veldig utfordrende, for de var til tider veldig vanskelige. Spillet spilles på normal vanskelighetsgrad og jeg må innrømme at noen av brettene har vært ganske så vanskelige. Har bestandig spilt spill på normal vanskelighetsgrad og synes det blir litt for lett på easy. Hva med deg - hvilken vanskelighetsgrad spiller du spillene dine i?

Skulle jeg ha satt karakter på spillet hadde uten tvil fått en klar ni'er av meg, for EA har virkelig klart å få til et spill med samme magi som tidligere Command & Conquer-spill. Jeg elsker serien til de grader!

Er akkurat ferdig med å legge opp nyheter for dere lesere, så nå er vel det på tide å stikke og holde de andre med selskap ... kos dere godt og ikke finn på noe jeg ikke ville ha gjort!

HQ