Norsk
Blog
Lus, brann, kink og snø!

Lus, brann, kink og snø!

Skrevet av Bernt Erik den 8 april 2007 klokken 14:19

Denne påsken har virkelig satt sine spor til å bli veldig spesiell. Ikke nok med at vi har snødd ned (kommet over 50cm snø), men vi har opplevd brann på nært hold, madammen har fått kraftig kink i nakken og datteren vår har vært utsatt for lus og høyst sannsynlig fått det (IGJEN!!!)

Mitt største mareritt er uten tvil å våkne opp av at noen roper "DET BRENNER - KOM DERE UT"! Dette er et mareritt som jeg ikke vil oppleve og vil betale sjelen min for å slippe. I løpet av påsken har jeg lest nyhetene på tekst-TV'en om flere (store) branner og tenker på alle de som har opplevd dette. Synes utrolig synd på de. På fredag brant det på Snåsa og to personer ble husløse. Tragisk er det!

Madammen har vært utsatt for kraftig kink og vært til tider handikapet med tanke på diverse gjøremål. Det første døgnet var forferdelig vondt for henne og jeg prøvde på best mulig måte å massere og behandle henne. Det er ikke så lenge siden jeg selv hadde skikkelig kink i nakken og jeg vet hvordan det føltes da. Heldigvis er hun nå bedringens vei og kan gjøre det hun har lyst til.

Aldri før har jeg i mitt liv opplevd så mye snø så sent på året. For noen timer siden målte jeg 47 cm på flat mark og det er mer snø nå enn det har vært i løpet av hele vinteren i gjennomsnitt. Det er ikke mange dagene siden vi var våryre og graderstokken viste over 15 grader. Nå har pipen fått en annen låt og vinteren har for fullt kommet tilbake. Barna er selvfølgelig glade og har brukt mye av påsken til å leke ute. De har lagd mange snømenner, store borger og kjørt på akebrett. De synes det er moro med skikkelig snø igjen. Jeg for min del håper at dette var siste krampetrekning og at våren på ny kommer til Snåsa. For nå er jeg passelig lei vinteren.

Huff, nå har det vært nok klaging. Ser lyst på å starte på en ny utgave av Gamereactor og om noen dagen kan jeg sette meg ned i ro og mak å lese siste utgave av magasinet. Jeg gleder meg og håper dere andre gjør det også når den tid kommer.

Fortsatt en riktig God og fredelig påske til dere alle!

PS! Bildet nedenfor er som dere sikkert skjønner en stor ekkel lus!

HQ