Norsk
Blog
Hvilke sosiale medier bruker du?

Hvilke sosiale medier bruker du?

Skrevet av Bernt Erik den 17 november 2012 klokken 13:43

Sosiale medier er for tiden utrolig populære og vi bruker mer og mer tid på å chatte, kommentere, like, poke, presentere seg, delta i diskusjoner og i konkurranser samt selvsagt å spille spill. Selv er jeg aktiv og føler sosiale medier er en veldig viktig plattform å nå ut på. Facebook er nok det mediet jeg kanskje bruker mest tid på og hvor jeg også har veldig mange venner. Artig er det å bli kontaktet av folk som lurer på ett eller annet og i løpet av et døgn, kan det fort bli mellom 25 og 30 forespørsler om spill, data og annet som opptar folk.

Facebook har blitt en robust plattform i samfunnet vårt, men jeg skal også innrømme at jeg er å finne på Formspring, LinkedIn, Google+, Twitter og (prøver) å være aktiv på forskjellige forum. Det jeg har lagt merke til når det gjelder meg selv, er at jeg bruker mindre tid på forum rundt omkring og mer tid på de andre sosiale mediene i forhold til hva jeg gjorde før. Selv prøver jeg å være aktiv på Gamereactors forum hvor det finnes så mange utrolig flinke brukere. I en travlere og travlere hverdag hvor vi prøver å multitaske så mye som mulig, er det noe som må tape og da har jeg sett at forumene rundt omkring på de forskjellige nettsidene har fått mindre og mindre besøk av tidligere så aktive brukere. Er det de andre sosiale mediene som er årsaken?

Hvilke sosiale medier bruker du og hvem liker du best? Bruker du tid på ordinære forum som f.eks. det som finnes på Gamereactor? Er du enig i utsagnet at sosiale medier er med på å kvele bruken av vanlige forum på nettsider eller tror du det er andre årsaker til at forumene taper brukere?

HQ