Norsk
Blog
Barneselskap og Sega Megadrive!

Barneselskap og Sega Megadrive!

Skrevet av Bernt Erik den 14 april 2007 klokken 13:53

I går fredag den 13. feiret vi barneselskap for datteren vår som ble ni år den 11. april og på trappen kl. 1315 stod syv håpefulle venniner og ventet på å få komme inn på bursdagsselskap. Tenk deg mange småjenter på rundt ni år samlet - kan si det slik at det ble mye fnising.

Men sant skal sies at de oppførte seg godt og selv med fredag den 13. skjedde det ikke noe uhell og alt gikk greit for seg. Madammen hadde bakt en Askepott-kake samt en enkel sjokoladekake. Askepottkaken som du ser avbildet nedenfor fikk virkelig føtter å gå på og ikke minst mange missunnelig blikk. Jentene ønsket sikkert slik kaker selv på sine bursdager...

Ellers er været her på Snåsa vidunderlig og endelig kan vi igjen smake at våren har kommet. Med en temperatur på HELE 14 grader i skyggen, er det virkelig godt å være ute. Forrige helg var det motsatt med full vinter og masse snø. Bare på noen dager fikk vi 47 cm og det er noe vi absolutt ikke skal ha så sent på året. Nå er den snøen snart smeltet og plenen er på nytt bar.

På torsdag fikk jeg PSP-samlingen Sega Mega Drive Collection og. Nå er jeg i syvende himmel for samlingen var unik og den har allerede gitt meg mange, mange timer med underholdning. Spesielt spill som Golden Axe 1, 2, 3 gir meg chills på ryggen og jeg i tillegg tar med Sonic The Hedgehog 1 og 2 samt Altered Beast, Virtua Fighter II, Ristar samt en haug av andre godbiter, ja så er samlingen komplett og unik i mine øyne. Vet ikke hvor mye penger jeg har brukt på arcadespillet Golden Axe, men det er mye og nå kan jeg sitte med spillet i fanget uten å bruke så mye som en krone - nei, jeg er i himmelriket. Er du på utkikk etter en spillsamling til PSP'en din, velg Sega Mega Drive Collection og du har underholdning i lang, lang tid.

Nå er det ikke mer enn fire timer til det blir nok et bursdagsselskap, men denne gangen er de voksnes tur til å kommer. Jeg må vel kaste meg i rundt å gjøre det klart for selskap mens madammen gjør klart flere godbiter til gjestene kommer.

Kos dere godt folkens og nyt det fine været som har kastet seg så blidt over oss denne helgen, for til uka blir det igjen andre boller med regn og sludd med kjøligere vær!

HQ