Norsk
Blog
Petters heftige doning!

Petters heftige doning!

Skrevet av Bernt Erik den 17 april 2007 klokken 12:43

Nå er jeg missunnelig nå. Sjekk bildet nedenfor! I dag fikk jeg et bilde av vår svenske redaktørs stolthet og makan til lekker bil skal man lete lenge etter. Selvsagt har jeg ikke kjørt en slik bil - eller, jo i Test Drive Unlimited har jeg forresten kjørt denne bilen og skal mer enn gjerne innrømme at den var lett å få til å skrense. Men i alle fall - Petter har lovt meg en prøvetur dersom jeg tok turen over grensen og besøkte han og det SKAL jeg for jeg MÅ bare få prøvd denne lekre doningen hvor lakken konkurerer om å skinne best i sola.

Jeg trenger ikke å dra så altfor langt for å få prøvd bilen for hovedkontoret til Gamereactor Sverige ligger i Östersund, bare 30 mil unna Snåsa og det tar ca. 4-5 timer å kjøre med diverse tissepauser. I fjor sommer var familien på ferie i lag med naboen (min samboers søster, kar og barn) og denne turen ble veldig vellykket. Om det blir en lignende tur til sommeren vites ikke enda (for det snakkes litt om en tur til Hunderfossen Lekeland og besøke Ivo Caprinos verden), men vi får se. Det siste ordet i denne saken er ikke sagt enda.

Ellers har våren kommet for fullt og jeg har allerede begynt med vårånna. Fått fjernet tørt gress fra plenen og funnet frem syklene til barna - så nå er det bare for sola å komme og farge kritthvite kropper (det er i alle fall min - for det er en stund siden jeg var i solarium). Dessverre er det meldt snø i dagene som kommer og jeg håper inderlig at det ikke blir like mye som det vi fikk i påska - 47cm på flat mark. Men at vi kan få snø på denne tiden av året er vi igrunnen vant med selv om det kan være veldig irriterende.

PS! Petter jeg gleder meg til å få testet bilen din!

HQ