Norsk
Blog
Kakegalleri...nam,nam!

Kakegalleri...nam,nam!

Skrevet av Bernt Erik den 21 april 2007 klokken 14:48

At samboeren min er flink til å bake kaker er det ingen tvil om. Som du sikkert har lest tidligere har madammen min bakt mange flotte kaker både til bursdager og andre anledninger. Nå har jeg sneket meg inn å stjålet en haug av andre bilder fra kakegalleriet hennes. Nå kan dere selv se hvorfor jeg har store problemer med å holde pondusen i sjakk, med så mange lekre kaker som får vannet i munne til å løpe løpsk skjønner du sikkert godt mitt store problem...

Ellers er madammen veldig nøye med sine kaker og ingenting går til tilferdigheter og det jo veldig bra, for da blir utseende også veldig flott. Så når det bakes, får jeg ikke lov til å vise meg på kjøkkenet, for der er hun herskeren og vil så absolutt ikke forstyrres. Selvsagt hjelper jeg til hvis det trengs, men stort sett jobber hun alene med godsakene.

Kakene er i alle fall gode og med de rette ingredisenene (som selvfølgelig er hemmelige), så smaker kakene like godt som de ser ut.

Men nå må jeg slutte å snakke kaker, ellers kortslutter jeg tastaturet på grunn av for mye sikkel-produksjon - hehe!

Tenk at Gamereactor-magasinet har vært fem år i Norge. Det er ikke til å tro at årene har gått så fort og at vi nå neste måned sitter med blad nr. 50 i hendene. Selvsagt skal vi gjøre noe spesielt i dette nummeret, men der er min munn lukket. For et par dager siden la vi opp en stor tegnekonkurranse hvor dere brukere har muligheten til å bidra til vår spesielle feiring. Den beste tegning med tema - Gamereactor - fem år i Norge vil bli presentert i blad nummer 50 og premieres med råfete premier. Så nå gleder jeg meg til å se hva dere finner på.

Nei nå må jeg gi meg - har jo fått lagt opp nyheter i dag, sneket i Madammens kakegalleri og skrevet blogg, så nå skal jeg kose meg i lag med familien, mens dere andre får siklet litt over kakene ... hehe!

Have fun folkens og ikke finn på noe jeg ikke ville ha gjort!

HQ