Norsk
Blog
God Jul til dere alle!

God Jul til dere alle!

Skrevet av Bernt Erik den 24 desember 2012 klokken 12:58

Julen er fylt med tradisjoner også for familien Sandnes. På morgenen julaften samles hele familien til en storstilt julefrokost. Da settes det frem alt av herlig pålegg, godt brød, god drikke og så er det å spise det man orker. Sammen med julefrokosten ser familien på "Tre nøtter til Askepott". Tradisjon tro.

Nå er det ikke lenge igjen til den store "kvelden" og som man gleder seg til. Julegavene er lagt under juletreet og de små titter, pirker og ser på merkelapper. Det skal være lov til å se litt på gavene, for det gjorde jeg også som liten. Tradisjon tro.

I år som i fjor ber vi svigers på julemiddag klokken 17:00 i tillegg har jeg bedt min bror. Det gleder jeg meg stort til. Ikke umulig at søsteren til Ann Helen også dukker opp slik at det blir fullt hus hos oss. Vi gleder oss stort.

Nå kjenner jeg lukten av ribbe så vidt begynner å sive inn på kontoret mitt. Det lukter ufattelig godt. For tradisjon tro så blir det hos familien Sandnes servert ribbe, julepølse, medisterkaker, poteter, surkål, rødkål, innmari god saus, potetgull, agurk og masse annet tilbehør. Gud som jeg gleder meg.

Julen for meg er å se barna kose seg godt, spise nydelig mat, treffe kjente og kjære, spille spill sammen med familien og sist men ikke minst åpne gaver. Alt dette gir en flott ramme rundt julen som jeg og andre i familien setter stor pris på.

I julen skal jeg også prøve å spille noen spill. Selv om jeg kommer til å bruke mesteparten av tiden sammen med familien, så blir det nok litt egentid også. Da skal det spiller Battlefield 3 Aftermath, Hitman Aboslution, Need for Speed Most Wanted og Forza Horizon. Familien Sandnes kommer garantert til å spille Nintendo Land, Mario Kart og New Super Mario Bros U. Spesielt Mario Kart er tradisjon å spille sammen.

Så nå har dere fått vite litt om juleaften for meg og mine familie. Så nå er jeg spent på hvordan deres julaften blir og ligger an til.

Med det vil jeg ønske dere alle en riktig God og fredfull Jul. Kos dere godt alle sammen med det julen har å by på.

Bilde av Malin (t.v.) og Silje (t.h.) på julaften i fjor.

HQ