Norsk
Blog
Et riktig Godt Nytt Gamereactor-år!

Et riktig Godt Nytt Gamereactor-år!

Skrevet av Bernt Erik den 31 desember 2012 klokken 15:38

Tenk, min forrige blogg var fra julaften. Gud, som dagene har flydd av gårde. Kan ikke skjønne at julen snart er over og vi slentrer inn i et nytt år. 2013, et år jeg har veldig stor tro på vil kunne underholde oss spillere enormt med flere store spill på tur.

Et av spillene jeg gleder meg aller mest til er SimCity og i mine øyne kan bli GOTY. Jeg har lest, sett og fanget opp masse inntrykk fra SimCity. Et av de spillseriene jeg har spilt mest av mitt 40-årige liv er SimCity. Har brukt på tusenvis av timer. Da skjønner du sikkert veldig godt hvorfor jeg gleder meg til SimCity som dukker opp 7. mars neste år.

I julen har jeg og familien spilt masse. Det har blitt mye Wii U og Nintendo Land. I denne samlingen er det flere spill som passer veldig godt til sosial spilling og hvor fem personer kan spille samtidig. Denne muligheten har samlet hele familien, slekt og venner til massiv dyst fremfor skjermen. Hva har dere gjort i julen og hva har blitt spilt?

Nå er det ikke mange timene til 2013 og i kveld har vi bedt svigers og nabo'n på nyttårsmiddag samt oppskyting av raketter. Etter middagen regner jeg med det blir mer Wii U og Nintendo Land i tillegg til Uno Extreme som også har blitt en hit her hos oss.

Med det vil jeg ønske alle sammen et riktig Godt Nyttår og håper dere får et flott underholdende spillår!

HQ