Norsk
Blog
Livets mange gleder

Livets mange gleder

Skrevet av Bernt Erik den 28 april 2007 klokken 13:32

Jeg skal mer enn gjerne innrømme at jeg ser gleder i så og si alt og nå til helgen skal vi på et stort selskap hvor det blir feiret en 30-40-70 års dag. Her blir det hæla i taket fra første stund og masse folk. Det blir moro. Madammen har selvsagt fått i oppgave å bake kake og det er hun i full gang med nå. Hun startet med den i går ettermiddag og nå er den snart ferdig. Kan med en gang si at det blir litt av en kake... (legger opp bilde av den senere).

Må også legge om til sommerdekk på bilen. Gleder meg stort til å få det unnagjort. Det bråker så enormt av vinterdekkene og det sliter en god del på piggene og kjøre på asfalt, så det blir godt.

Jeg har også sagt ja til at to personer kommer og ser på hvordan jeg arbeider i løpet av mai. To dager får jeg besøk av to personer (Gunnar Sandnes og en til). De skal se hvordan jeg arbeider og finne ut om dette kan være noe for de. Elevene kommer fra Snåsa Ungdomsskole og det blir spennende å se om de får noe utbytte av det. Om de får plass på mitt lille kontor kan også bli en liten utfording, men det skal nok gå.

Nei nå må jeg til å gjøre meg klar til selskapet som starter kl. 1900 og har en del klær som må fikses, mens madammen fortsetter jobbingen med kaken.

Jeg gleder meg til mye jeg og har mange livets gleder!

Kos dere folkens og nyt lørdagen på best mulig måte...

HQ