Norsk
Blog
Er det mulig...?

Er det mulig...?

Skrevet av Bernt Erik den 29 april 2007 klokken 12:04

Så har jeg opplevd noe jeg ikke har opplevd på veldig lenge. Jeg har faktisk fått sove til kl. 1040 i dag. Minstemann på snart to år våknet og jeg lurte på om han var interessert i å stå opp og med et stort glis, visste jeg svaret. Vi gikk ned på stua og lagde oss frokost. Da vi kom ned på stua var det merkelig stille - i alle dager hvor er de andre barna. Jo nå skal du høre - de lå fortsatt og sov og da klokken hadde passert 1130 kom de tuslende ned på stua og lurte på hvor mange klokken var. Det var innmari godt å få sovet utpå slik. Det har ikke skjedd siden tidenes morgen. Normalt våkner barna fra mellom kl. 0700-0900, men i dag lå alle å sov godt en god stund utpå dagen.

I går var på som du sikkert har fått med deg på en storkalas og feiret både 30, 40 og 70 års dag og madammen hadde bakt en stor kake til selskapet - se bildet nedenfor! Det kom over 90 personer og stemningen ble fin. Masse god mat og en hyggelig steming var det vi fikk tilbydd den kvelden.

I dag har jeg fått inn de siste tegningene til tegnekonkurransen og jeg tar av meg hatten for de meget stilige bidragene. Det er ikke til å tro og sitter med frysninger med tanke på hvor fete de var. Jeg gleder meg som en liten unge til å presentere de for dere og ikke minst det kommer til å bli veldig vanskelig å plukke ut den beste tegningen. Heldigvis har jeg Frode som skal være med å bestemme. For uten hans hjelp, hadde jeg slitt ganske mye.

I løpet av uka går blad nummer 50 i trykken og vi kan feire 5 år i Norge. Jeg gleder meg stort og kan ikke annet enn å tenke på hvor rart det føles å ha jobbet for Gamereactor i 5 år. Hvor er årene blitt av? For en utvikling vi har opplevd med tanke på spillene og konsollene som etter hvert har poppet opp. Nei, vi gamere har det godt!

Ellers har jeg snart rundet Nod-kampanjen i Command & Conquer 3: Tiberium Wars og gleder meg stort til å se en avslutning. For de av dere som måper og tenker, har han ikke kommet lengre, så kan jeg forsvare meg med å si at jeg ikke spiller mer enn 1-2 timer pr. dag og med masse andre spill å spille, blir det valgets kvaler. Men er litt stolt over å ha kommet så langt da!

Været i dag er forferdlig og det regner. Temperaturen er "bare" seks" grader og jeg hqar måttet fyre i ovnen for å få varme i huset. Heldigvis er det meldt fint vær til uka og det blir godt med høyrere temperaturer.

Nei folkens - kos dere godt og nyt søndagen på best mulig måte og i løpet av uke vil jeg legge opp gilder av de fem første Gamereactor-magasinene her på nettsiden og da får dere se hvordan de så ut...

Go søndag folkens!

HQ