Norsk
Blog
Hvordan tilbringes vinterferien?

Hvordan tilbringes vinterferien?

Skrevet av Bernt Erik den 17 februar 2013 klokken 15:47

Foruten at jeg tenker det blir en stille vinterferie for vår A to the H (som har vært så uheldig å brukket foten), så regner jeg med dere mange lesere kommer til å bruke tiden fornuftig.

Det er jo søren meg vinterferie for mesteparten av landet og tipper mange har lagt planer om sene nattetimer med spilling, se film, møte venner eller faktisk ute å stå på ski.

Mine planer er i og for seg ganske lik de i fjor. Selv må jeg nok jobbe og har ikke tid til noe vinterferie. I tillegg har jeg satt av kveldene på BondeLAN (arrangeres 20. til 23. februar) og hvor jeg skal kjøre flere scenecompoer.

Så planlegger jeg flere foredrag "Spill er sunt" som vil gå av stabelen utover våren. Frem til mai skal jeg holde ti foredrag på kveldstid rundt omkring Steinkjer-området og gleder meg stort til det.

Så håper jeg også at jeg får tid til å være sammen med familien min. Da håper jeg vi kan finnes på litt av hvert ute, spille spill sammen og kose oss med det en vinterferie har å tilby.

Så hva er planen din i vinterferien? Ikke sikkert du har vinterferie ennå og må vente litt til. Hva har du gjort hittil i helgen

HQ