Norsk
Blog

Jobb-skygging!

Skrevet av Bernt Erik den 12 mai 2007 klokken 21:08

På mandag får jeg oppleve noen som spionerer på meg mens jeg jobber. For da får jeg nemlig besøk av en 8. klassing som skal være jobb-skyggen min i noen timer. For en liten tid tilbake ble jeg spurt om jeg var interessert i å ta imot besøk av ungdomsskoleelever og jeg svarte ja. For med dette kan de nå få oppleve hvordan det er å jobbe i Gamereactor og at jobben ikke er helt dans på roser. Til tider kan det være veldig hektisk og kaotisk og andre stunder går det veldig stille og rolig. Om førstkommende mandag (14.mai) blir like stille vites ikke, men den snille eleven som kommer skal i alle fall få se hvordan en vanlig dag for meg er. Etter at han har dratt tenkte jeg skulle presentere han for dere lesere her på Gamereactor og jeg skal også ta bilder slik at dere får se hvordan vi har det.

Ellers har jeg nå fått spilt Rachet & Clank: Size Matters og jeg er i syvende himmel. Makan til godt spill skal man lete lenge etter og jeg elsker spillet til de grader. Inne mellom har jeg litt problemer med styringen, men utenom det er spillet i toppklasse og kan anbefales med det sterkeste for alle som har en PSP og som elsker skikkelige actionspill.

Nå er det ikke mange dagene til 17. mai og som vanlig blir det noen stressende dager med å ordne klær og utstyr som skal brukes på den store dagen. Å dresse opp familien tar faktisk en god stund og det kreves tålmodighet. Madammen er heldigvis veldig flink og følge med at klærne ser greie ut og jeg er evig takknemlig for det.

Nei nå må jeg avslutte - det er jo tross alt lørdag og jeg skal tilbringe kvalitetstid med madammen - kos dere folkens og have fun!

HQ