Norsk
Blog
Her avsløres en hacker!

Her avsløres en hacker!

Skrevet av Bernt Erik den 9 april 2013 klokken 13:03

Har du blitt oppringt av noen fra Microsoft som sier at din PC er infisert med virus og skumle programmer og hvor en hjelpsom stemme sier hun/han vil hjelpe deg? Det har jeg blitt den siste tiden. Fra den første telefon kimte, visste jeg dette var bare tull og fanteri og ikke noe å spøke med. Dessverre så finnes det personer som går rett på limpinnen og gjør det man blir bedt om. Om du gjør det, så vil du overgi maskinen din til hackere og gud vet hva de kan gjøre med PC-en din. Derfor er det svært viktig at du ikke går på slike brølere som dette. Om noen ringer fra Microsoft og sier at du har virus, skumle filer på PC-en din, så si at du gjerne vil ringe til det norske kontoret til Microsoft for å høre om det stemmer. Da er det godt mulig at personen i den andre enden legger på ganske så fort.

Her er i alle fall en hacker som blir avslørt og det i beste sendetid på radioen. Jeg lo godt over innslaget for å si det slik. Ufattelig bra og et god lærdom til deg som ikke har fått telefon fra denne snille, hjelpsomme damen...

HER BLIR EN HACKER AVSLØRT!

Har du noen gang opplevd og bli hacket og hva ble hacket? Har du fått telefon fra "Microsoft" hvor de vil hjelpe deg og fjerne skumle ting og tang på PCen?

HQ