LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      På operasjonsbordet...!

      På operasjonsbordet...!

      Skrevet av Bernt Erik den 9 juni 2007 klokken 03:13

      For en god del år siden ble jeg operert for menisk og etter en del år med fotball. Legen min sa at jeg måtte slutte med fotball dersom jeg skulle beholde knærne inntakt. I stedet anbefalte han meg å spille badminton, så sagt så gjort. Men før jeg kom så langt til å spille badminton ble jeg lagt under kniven for å fjerne menisken.

      Under operasjonen var det meningen at jeg skulle sove, i hvert fall sa legene det. Men det verste av alt var at jeg lå våken nesten gjennom hele operasjonen og legene skjønte ingenting hvorfor jeg ikke sovnet, for medisinen skulle sørge for det. Men nei da, jeg lå lys våken og fulgte med på alt som skjedde via en skjerm som var like over meg. Der lå jeg og så at legene rotet inne i kneet mitt og jeg skal ærlig innrømme at det så ganske stilig ut. Fikk jo faktisk sett hvordan kneet så ut på innsiden og det er jo ikke hver dag man gjør.

      Har dere opplevd noe lignende hvor dere har vært i en operasjon, men du har ikke såvet deg igjennom den og har kunnet se hva legene gjorde med deg? Er det bare meg eller er det flere som synes slikt er ganske stilig?

      Nei på tide å krype til køys - klokken viser 0315 og om ikke mange timene blir det bursdagsfeiring og madammen har som vanlig lagd stilige og garantert velsmakende kaker som dere skal få se i min neste blogg...

      HQ