Norsk
Blog
Årets første fisketur!

Årets første fisketur!

Skrevet av Bernt Erik den 10 juni 2007 klokken 22:14

Så er Snåsadagan over og vi fikk opplevd mye. Spesielt lørdagen var det moro og litt over kl. 1200 var Kent Are og Richard klare til å gjennomføre Xbox 360 turneringen i Forza Motorsport 2. Det ble kjørt massivt og mange samlet seg rundt arrangementet for å se. Det ble kåret vinnere i hvem som kjørte fortest og hvem som var flinkest i drifting. Selve arrangementet kommer jeg tilbake til med bilder m.m. Ellers gikk lørdagen med til å oppleve Snåsadagan på nært hold, se på det yrende livet, kjøpe lodd og kose seg i sommersola. Det var innmari mye folk i "gatene" og stemingen veldig god. På kvelden var det tid for fest med Gluntan på scenen. Kvelden før var det Vazelina Bilopphøggers som stod for musikken. Vi bor ikke så altfor langt unna torgscenen og kunne høre godt alle melodiene som ble spilt.

På søndag avsluttet vi med fisketur i Moselva og det ble en meget fin avslutning på helgen. Fisken bet velvillig og vi fikk tilslutt 13 fisker i forskjellige størrelser, noe egnet seg som matfisk mens resten ble servert til noen katter i nabolaget. Datteren min fikk den største og den minste og tilsammen fire fisker, madammen fikk fire hun også. Den eldste sønnen fikk tre og jeg fikk to små fisker. Den minste koste seg med å kaste stein i elva og lage sandkake. Vi hadde en meget fin tur og dette er noe vi kommer til å gjøre igjen - uten tvil og at sønnen på to år var så rolig hadde jeg aldri trodd. Det var nesten som om vi ikke hadde han med. Han hadde mye å sysle med, mens vi gikk å hjalp han med diverse ting og tang, mens skryten hang løst.

Har dere fisket noe i år og ble det en stor fangst? Fangsten vår ble kanskje ikke all verden målt i kilo med selve opplevelsen var i alle fall stor - all fisken målt etter å fjernet innmat m.m. målte litt over 1300 gram...

Nedenfor ser dere meg i forskjellige positurer...!

HQ