Norsk
Blog

Jeg bøyer meg i støvet Tommy!

Skrevet av Bernt Erik den 12 juni 2007 klokken 22:34

Jeg har en tremenning - Tommy Borg som ble hardt skadet i en trafikkulykke for en god del år siden. Tommy var en sprek ungdom som var mye på farten og koste seg godt. Plutselig en kveld skjedde det - han opplevde sitt verste mareritt - nemlig en bilulykke hvor en elg kom løpende ut i veien. Bilen ble totalskadet og krevde nesten livet til Tommy. Han satt i passasjersetet og fikk elgen midt i mot seg. På grunn av ulykken ble han lam og som førte han lenket til rullestol resten av livet.

Selvsagt var det hardt for han som var vant til å kjøre hæla i taket hvor han plutelig ble fastspent til en rullestol. Men jeg må ærlig innrømme at jeg er stolt over han og måten han har taklet dette på og i dag er han en ufattelig snill og trivelig venn og slektning som jeg har mye kontakt med. Han har på en mesterlig måte tilpasset seg livet i rullestol og har flere ganger bevisst for oss alle i rundt han at livet er verdt å leve likevel. Blant annet er han en av de som står bak Snåsa Treningssenter, han har drevet data/spillbutikk samt hatt mange andre jern i ilden opp igjennom årene.

Derfor er det nå artig å kunne skrive dette og se at han er en person som takler dette veldig godt og fortjener alle gode ord. Tommy - jeg er stolt over deg! Men jeg skal også takke de han har i rundt seg og da tenker jeg spesielt på familien, samt Monika og Richard som støtter han og hjelper han igjennom diverse ting som vi uten rullestol tar forgitt - så en stor takk til dere!

Kjenner du noen som har fått store skader på grunn av en ulykke og som i dag takler det veldig bra?

HQ