Norsk
Blog
Battlefield 4 og betatest!

Battlefield 4 og betatest!

Skrevet av Bernt Erik den 13 august 2013 klokken 13:25

Tipper det er mange av dere som venter i stor spenning på Battlefield 4 som kommer 31. oktober. Selv er jeg så spent som det går an å bli. Jeg var jo også så heldig å få være med i alphatesten av spillet og om jeg skal være ærlig, så var feelingen faktisk alphaen bedre enn feelingen i Battlefield 3 er. Det sier litt.

Faktisk fikk jeg følelsen av å spille Battlefield 2 og Battlefield 2142, da jeg spilte alphatesten av Battlefield 4. Dette gjør at jeg gleder meg ekstra mye til spillet slippes i slutten av oktober.

En annen ting som jeg tror opptar mange og det er når betatesten starter. Husker du når betatesten startet for Battlefield 3? Faktisk startet den i august. Derfor er jeg bra sikker på at den kommende betatesten av Battlefield 4 vil starte etter at gamescom er over.

Etter at nyheten HER ble publisert i dag, så er jeg litt mer usikker på hvilket brett som kommer med i betatesten, men håper og tror at det blir Shanghai-brettet. For brettet i seg selv var veldig balansert og godt.

Sjansene for at en betatest starter om ikke mange dagene er store og skulle som sagt ikke forundre meg at betaen starter opp like etter at gamescom er over.

Gleder du deg til Battlefield 4 og hva gleder du deg mest til med spillet? Vil du heller satse på Call of Duty: Ghosts?

HQ