LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Gamereactor besøker...

      Gamereactor besøker...

      Skrevet av Bernt Erik den 24 juni 2007 klokken 12:35

      I går, lørdag 23. juni var Gamereactor på besøk i Nord-Trøndelags største spillbutikk. Selv om det var St. Hans, kom det etter hvert en god del personer og disse fikk spille og konkurrere i Motorstorm og Colin McRae: Dirt.

      Skal jeg være helt ærlig, var dette skijtskøy og noe av det artigste jeg vet er å presentere Gamereactor samt kjøre diverse konkurrranser. Faktisk fikk jeg delt ut over en bunke blader og mesteparten til personer som ikke visste om Gamereactor. Så i tiden fremover håper jeg på mange nye Gamereactor-disipler innom nettsidene våre.

      I går feiret vi St. Hans og etter en hard dag på Elkjøp, var det gått å roe det hele med besøk fra svigers. Vi hadde bedt inn til besøk og serverte grillmat og godt humør. Været var overraksende veldig bra, selv om meteorologene hadde meldt regn og torden, så kom det ikke en lite dråpe en gang. Med dette sikret det oss en fin St. Hans feiring med familien. Selv hvor den største datteren min hadde feber, satter ikke dette noe demper på feiringen.

      For ikke mange dagene sine dukket sommerutgaven av Gamereactor opp på diverse butikker og undertegnede takker nok en gang redaksjonen for et meget stilig oh heftig blad. Ikke bare var det fete artikler, men med alle de store anmeldelsene, ja så måtte dette bli veldig bra. Takk for en god jobb folkens og god sommer til dere.

      Vår egen korrekturleser og språkekspert - Halvor Thengs gifter seg i sommer og fra meg og sikkert alle de andre i Gamereactor ønsker vi deg lykke til og håper på mange gode "fruktbare" år sammen med din kone.

      Nei nå må jeg tilbake til virkeligheten - Emil har gjort noe stort i bleien og far må ordne opp - God søndag folkens og nyt den så lenge den varer ...!

      HQ