Norsk
Blog
Jeg elsker Buzz!

Jeg elsker Buzz!

Skrevet av Bernt Erik den 27 juni 2007 klokken 15:10

Jeg er hekta! Buzz er noe av det artigste jeg har vært med på i mitt 35 år lange liv. Helt siden jeg fikk Buzz Junior: Jungle Party i fjor høst har jeg vært hekta. Vet ikke hvor mange timer jeg har spilt det og ungene maser hele tiden etter å få knust oss voksne (* kremt noe som de til tider klarer*). Ikke bare er spillet artig, men disse søte små apene får en til å le seg skakk i hjel og med kommentarene i spillet, ja så kan du være trygg på at latterdøren konstant står åpen. Til og med naboen har vært over og spilt i mot oss og nabofighter er bestandig moro spesielt når vi vinner og naboen nærmest har blitt banket opp av godt trente Buzzere.

For ikke så altfor lenge siden dukket det opp et nytt Buzz-spill og denne gangen var det Robojam som stod for tur. Nok en gang har Sony på en mesterlig måte klart å få meg hekta og den senere tiden har vi spilt til langt på kveld både mot barna våre og naboen (som vi også denne gangen knuste godt). Mot barna vinner vi ikke like lett, for i ledige øyeblikk sitter de og trener og det sørger for at de blir rene kløppere på en del av småspillene. Robojam og Jungle Party er spill som så absolutt kan anbefales om du er gammel eller ung. For er det spill som får latterdøren til å åpne seg, så er det disse. Skulle jeg ha gitt karakter til spillene, hadde uten å blunke fått en nier.

Et annet spill jeg ikke skal skrive så mye om (kommer av at madammen og naboen slo meg ett par ganger) og det er Buzz! The Mega Quiz. Om det kom av for lite kunnskaper eller mangel på konsentrasjon, skal jeg ikke si, men våger å tro at det var det siste - *kremt*! Så i tiden fremover skal det spilles mye, for å tape i kunnskapsspill aksepteres ikke. Bare vent - her skal det revansjeres! Fra før av har jeg aldri testet kunnskaps-Buzz-spill, så dette var et sjanger som aboslutt tok meg med storm. Nå skal det trenes og kanskje en vakker dag klarer jeg å slå madammen og naboen og bevise at mine små grå fortsatt er med etter 35 gaming år...

Sony har fått meg hekta og jeg elsker spillene! Takk Sony og Nordisk Film for meget familievennelige og artige spill!

Er du like hekta på Buzz eller er dette et spill du kunne ha tankt deg?

HQ