Norsk
Blog
Sommerferie på mandag!

Sommerferie på mandag!

Skrevet av Bernt Erik den 28 juni 2007 klokken 22:42

Førstkommende mandag starter jeg ferien min. Etter et halvt år med hardt arbeide så og si til alle døgnets tider, blir det godt å ta meg en velfortjent ferie. Jeg gleder meg som et lite barn.

I ferien skal jeg blant annet dra på svensktur til Östersund med familien i lag søsteren til madammen og familien hennes. Der skal vi bade, shoppe, utforske og besøke. Mens jeg er i Östersund skal jeg benytte meg å besøke Petter Hegevall - den svenske redaktøren. Det blir artig å treffe han. Selv etter å ha arbeidet i Gamereactor i snart fem år, har jeg ennå ikke tatt han i hånda. Han er en mentor for meg med tanke på design og måten han har bygd opp Gamereactor. Det er han som står for alle covrene du finner på bladene, det er han som har designet bladet i sin helhet. Derfor blir det med stor respekt at jeg endelig møter han. Om ca. to uker drar vi og alle sammen gleder seg stort til turen.

I tiden fremover blir det å slikke alle arbeidssår og gjøre seg klar til en høst utenom det vanlig med masseslepp av store spilltitler. Jeg gleder meg veldig til den store spillhøsten og med en Xbox 360, PS2, PSP, NDS og PC - vet jeg at fritiden min er fyllt opp med masse spilling.

Med dette vil jeg ønske alle sammen en riktig god og fredfull ferie, så kommer jeg sterkt tilbake om ca. tre uker.

PS! Vil nok være inne på forumet samt sikkert skrive noen blogger også, for jeg ånder jo som du sikkert skjønner for Gamereactor...

Have fun folkens!

PS! Bilder viser Östersund!

HQ