Norsk
Blog
Jeg bøyer meg i støvet Tommy - del 2!

Jeg bøyer meg i støvet Tommy - del 2!

Skrevet av Bernt Erik den 4 juli 2007 klokken 12:08

Som du sikkert vet skrev jeg noen ord om min gode venn Tommy Borg og hvordan han har taklet tilværelsen i rullestol resten av livet. Jeg har flere ganger bøyd meg i støvet over livsgnisten til Tommy og i dag kan jeg med stor glede presentere en ny nettside som han selv har bygd opp og hvis du klikker deg inn på www.tommyborg.com så kan du lese om Tommys liv frem til i dag. Jeg har selv vært inne og lest og faktisk var det ting jeg selv ikke visste om han.

Nei Tommy, du er en kjernekar og en person som har gjort livet til noe godt selv i rullestol og det er imponerende gjort og jeg håper i tiden fremover at du fortsatt vil gi mye til verden i rundt deg og ja jeg kan heller ikke glemme å takke Monika og Richard - dere er unike - begge to!

Ellers bærer det i vei til stranden i dag for i følge meteorologene er det siste dag med finvær og da må vi selvsagt benytte oss. Så om ikke lenge er jeg på tur til stranden og dere skal ikke se bort fra en blogg på nettopp dette senere i dag eller i morgen og kanskje tar jeg noen bilder fra der vi bader - nemlig på Grønøra!

En fortsatt god sommer til dere alle!

HQ