Norsk
Blog
Kan ikke la være å spise...

Kan ikke la være å spise...

Skrevet av Bernt Erik den 15 oktober 2013 klokken 13:38

Først må jeg bare si at det har vært veeeeldig stille fra denne karen. Jeg er fortsatt glad i Gamereactor og som for meg er barnet mitt. Har jobbet i dette mediet i over ti år og har vært med på å bygge mediet slik det er i dag.

I det siste har tiden rett og slett fløyet fra meg og jeg har knapt hatt tid til å fundere på hvor tiden egentlig har tatt veien.

Selv om jeg har mange jern i ilden og jobber på spreng som annonseselger her på nettsiden, så skriver jeg bok, holder masse foredrag, pluss at familien krever mer og mer tid (noe som jeg ikke klager på). I tillegg prøver jeg å spille litt og i den siste tiden har jeg vært opptatt av beta testen av Battlefield 4 (som forøvrig var kongebra).

Meeeen over til overskriften av denne lille bloggen -> "Kan ikke la være å spise"...

Det er mye man blir fristet av når det kommer til spiselige ting. Selv sliter jeg big time inn i mellom og spesielt når Ann Helen mekker en kake til min og hennes bursdagsfeiring, da kan man ikke la være å nyte. Kaken ble rett og slett nydelig. Ann Helen er spesiallist på å lage kaker med fint og spennende utseende og i helgen ble det en "trekake" med blomster som ble resultatet. Nydelig kake og som smakte himmelsk.

Så til jeg får ånden over meg, kos dere godt alle sammen...

HQ