Norsk
Blog
Kontakt med de avdøde...?

Kontakt med de avdøde...?

Skrevet av Bernt Erik den 9 juli 2007 klokken 11:33

P &T Bullshit er et meget oppsiktsvekkende program og i går tok det for seg "hvordan kontakte de avdøde" og som vanlig stilte de seg spørrende om kynismen som råder blant de som sier å ha denne egenskapen. At en del personer kan ta seg betalt av dette synes mange er veldig kritikkverdig og smakløst. Det som kjennetegner disse kvakksalverne er at de før en slik "såkalt" kontakt forhører seg med personene som ønsker å komme i kontakt med f.eks. sin avdøde mor, bror eller venn. Når så dette er gjort, prøver kvakksalveren på å finne en del spørsmål som kan få han/henne på sporet. Etter hvert sier den påkallende personenen at kontakten er oppnådd og at den avdøde nå står ved siden og vil mer en gjerne ha kontakten med den oppsøkende personen ved å si mange gode ord via kvakksalveren.

Skal jeg være helt ærlig er dette mye bullshit. At det finnes mye mellom himmel og jord, er det ingen tvil om. Jeg tror nok at noen personer kanskje er mer åpne ovenfor slike ting og både ser og hører mer, men det finnes også personer som ikke gjør det og vil tjene penger på å si at de klarer det. Vet om flere personer rundt her som har noen ganske så spesielle egenskaper og både ser og opplever mer enn andre. Ikke kan de være forutseende, men de kan også heale andre. Dette er egenskaper som også i grunnen er ufattelig og nesten utenkelig for mange.

At noen også kan få kontakt med de avdøde tror jeg på, men ikke på langt nær så mange som sier de kan det. Hva er din mening om slike ting, tror du på at det går an å få kontakt med de avdøde eller er dette kun flåseri?

Les mer om P & T Bullshit inn på deres nettside: http://www.sho.com/site/ptbs/about.do

HQ