Norsk
Blog
Hvorfor ber jeg?

Hvorfor ber jeg?

Skrevet av Bernt Erik den 14 juli 2007 klokken 11:11

Hver kveld har jeg fått det til vane å be for mine synder, min familie og at alt i rundt meg skal ha det bra. Hvorfor gjør jeg det, for i grunnen er jeg ikke av den som er mest kristen. Kan det komme av at jeg som liten ble lært opp til å be eller av mine foreldre og besteforeldre? Jeg er søren meg ikke sikker, men i alle fall, jeg ber hver kveld og det merkelige er at jeg føler meg mye bedre etter å ha gjort det.

Finnes det en Gud? Hva kommer vi til når vi dør? Hjelper det å be? Kan man be for sine synder? Nei, her er det mange spørsmål som kanskje ikke kan besvares og jeg vil nok selv uten å få svar fortsette med å be - kanskje har jeg et håp på at en Gud finnes og at han hjelper de som viser oppmerksomhet - ikke vet jeg, men slik er jeg nå bare...

Hva med dere andre, hva tror dere på? Utfører dere selv noen ritualer ala det og be -eller er jeg det svarte fåret her som gjør det?

Ellers har jeg nå sittet en god del med Sim City DS og har faktisk fått skapt meg en by i lommeformat på over 150 000 innbyggere og det beste - de trives i byen min og jeg tjener penger. Nå gleder jeg meg til å få tak i Settlers for DS. Har stor tro på at spillet passer perfekt til formatet. I tillegg har jeg spilt Pro Cycling Manager 2007 og er faktisk litt hekta.

Nei nå må jeg gi meg - selv om lørdagen fortsatt er ung, er det mye å ta seg til med. Det er jo ikke lenge til vi drar til søta bror på ferie. I år som i fjor drar vi til Östersund og der håper jeg på å få besøkt den svenske redaktøren Petter Hegevall. Gleder meg som et lite barn til turen. Det skal bli godt å feriere litt etter en hard uke med masse E3-nyheter. Nå skal det blir godt å puste ut og lade batteriene, for uke 30 er jeg på full jobb igjen og da er det salg av annonser til august-utgaven som står for tur... for uten annonser, ingen blad - sånn er livet!

Nei folkens - kos dere alle sammen og nyt sommeren på best mulig måte!

HQ