Norsk
Blog
Er ikke dette gode nyheter...?

Er ikke dette gode nyheter...?

Skrevet av Bernt Erik den 20 desember 2013 klokken 15:40

Gode nyheter er noe man ikke kan få nok av. Spesielt når det gjelder noe man virkelig setter stor pris på. Derfor er jeg litt i hundre akkurat nå og gleder meg bare mer og mer til det som skal skje etter hvert. I går kunne jeg lese her på Gamereactor.no at Mass Effect 4 faktisk er spillbart. Er det en spillserie jeg liker svært godt, så er det nettopp Mass Effect-serien. Jeg har hatt utrolig mange timer med spillserien og da Mass Effect 3 var gjennomført, så opplevde jeg en form for aftermath.

Nå vet jeg at Mass Effect 4 er på tur, men dessverre er utvikleren Bioware utrolig stille når det kommer til innhold og hva vi får oppleve med deres nye Mass Effect-spill. Innholdsmessig har Mass Effect-spillene vært unike og gitt oss utrolig mye god underholdning. Spesielt historien i Mass Effect 3 synes jeg var top notch. Derfor gleder jeg meg bare mer og mer til Mass Effect 4 og med de muligheter som ligger til rette der. Da med tanke på grafikken hvor spillet garantert vil utvikles til Playstation 4 og Xbox One samt PC. Dette vil gi den grafiske biten en skikkelig ansiktsløftning og sørge for en enda mer unik opplevelse.

Så nå er det bare å vente på et nytt livstegn, et filmklipp eller mer info om spillet. Jeg krysser fingrene for at det ikke går alt lang tid før det skjer.

Hva synes du om Mass Effect-serien? Hvilket av spillene i trilogien likte du best? Er det andre spill som heller fanger din oppmerksomhet?

HQ