Norsk
Blog
Jeg liker alt og alle...

Jeg liker alt og alle...

Skrevet av Bernt Erik den 21 juli 2007 klokken 23:12

Jeg er en veldig åpen persone ovenfor alt og tenker ikke på om man er en farget person, same eller har noe annet legning. Jeg tar alle for å være samme og passer hele tiden på å feie min egen dørt før jeg kommenterer andre uansett om det er mine venner eller uvenner (som jeg heldigvis ikke har ennå). Men i alle fall, jeg er en person som lett kommer i kontakt med andre og jeg prøver hele tiden å være en god kompis. Det er viktig i mine øyne og har f.eks. en person en annen kultur eller kommer fra et annet land, er jeg veldig nyskjerrig på hvordan han/hun har hatt det og hvordan de opplever oss "gale" nordmenn.

Prøver også å være være sympatisk, selv om det til tider kan være vanskelig å vite hvordan en person kan ha det om han/hun har opplevd noe tragisk. Livet er ikke alltid like enkelt og jeg har flere personer i rundt meg som har hatt det hardt både fysisk og psykisk. Derfor er det viktig å komme så nære den personen som mulig og prøve å støtte opp slik at livet blir enklere.

Er du selv en person som gir alt dersom noen du kjenner har hatt det tøft? Er du en person som tar i mot alle som de er eller har du fordommer som er vanskelig å vende? For tross alt er vi jo ikke like!

Akkurat nå har jeg spilt en god del Flatout: Ultimate Carnage og spillet fra den finske utvikleren Bug Bear er vidunderlig. For en herlig grafikk og godt gameplay. Hadde jeg skulle ha gitt spillet en karakter hadde det uten å blunke fått 8/10. Både jeg og sønnen min på seks år har kost oss godt med spillet. Så er du på utkikk etter ett litt annerledes racingspill til Xbox 360'en din, så for guds skyld vurder dette!

Jeg har også kommet et godt stykke med Colin McRae: Dirt, men sliter litt i Australia. For det første er banen veldig smal og for det andre er det noen hersens trær som er veldig nærgående og titt og ofte ender jeg på hodet mens delene fra bilen flakser til alle kanter - det er nesten så jeg river av meg håret. Har satt meg som mål å klare det og gjør nok det til slutt.

Nei nå må jeg slutte - madammen venter og vi skal se en film før vi kryper til køys. På mandag er jeg tilbake på jobb og da skal jeg sørge for å holde dere flittige lesere oppdatert med det siste innen gaming og gadgets :)

God helg til dere alle!

HQ