Norsk
Blog
Den første uken på jobb!

Den første uken på jobb!

Skrevet av Bernt Erik den 27 juli 2007 klokken 16:12

Så var den første uken på jobb unnagjort og godt er det å få seg en liten pust i bakken igjen. For selv om denne uken kanskje ikke har vært så stressende, så er den første uken etter en ferie litt hard. Men nå skal jeg ikke svartmale det å starte på jobb igjen, men godt blir det i alle fall med en ny helg hvor fisking står på planen.

Sist vi var ute å fisket fikk vi fire flotte fisker samt at vi fikk sett en frosk som hoppet og spratt rundt omkring. Barna var elleville og koste seg godt. Madammen ville prøve å kysse den, men fant fort ut at det ville bli en klisset opplevelse.

Er det noen av dere som har blitt med på betatestingen av World in Conflict? Jeg har spilt det litt og jeg er allerede mektig imponert over spillets innhold og de mulighetene som ligger til rette. Ikke bare vil spillet få en grafisk overflate som aldri før er sett i et RTS-spill, men det vil ha mange stilige funksjoner for onlinespilling. Allerede nå er jeg blitt bitt av World in Conflict-basillen og koser meg godt med spillingen i lag med andre likesinnede.

Ellers har jeg klart å få med flere snåsninger til til å spille Battlefield 2142 og om ikke lenge håper jeg på å treffe Kengro og Richard på en runde massiv krigføring. Fra før av har jeg spilt en god del i lag med Jørgen Sandnes aka ZayteX og han er faktisk ganske god. Så nå blir det spennende å se hvordan Kengro go Richard vil gjøre det. De som er vant til å spille mest på konsoll. Men kjenner jeg de rett kommer de nok til å kicke godt på servere rundt omkring i verden.

Nei nå er det helg og jeg skal til å hjelpe madammen til å dekke på til mat. Dere får ha en riktig god helg folkens og nyt den mens dere kan :)

HQ