Norsk
Blog

Et liv forandres på et øyeblikk!

Skrevet av Bernt Erik den 3 august 2007 klokken 11:59

Tar dere livet for gitt? Jeg for min del kan av og til være dum nok til å gjøre det og selvsagt sier bettervisserne at man ikke skal gjøre det. For at livet kan snu opp ned på et øyeblikk kan nok noen erkjenne uten problemer og jeg har mer eller mindre også oppfattet det nå...

Ikke bare har jeg fått nok av ganske mye, men jeg holder også på med å se om livet kan forandres noe, både med tanke på det i rundt meg samt mine dagelige gjøremål og nå prøver jeg så godt jeg kan å se fremover - satse på noe som kanskje vil go godt.

Jeg har hele tiden tenkt at det å få den jobben jeg ønsker ikke er noe problem og det er det heller ikke. I løpet av den senere tiden har jeg fått veldig mange jobbtilbud både fra inn og utland og mange er veldig lukrative med både god lønn og gode jobbforhold. Selvsagt lar jeg ikke alt gå igjennom med god fisk, men er holder hele tiden gluggene åpne, selv om min tid i Gamereactor har vært ufattelig fin samt at jeg vet at den jobben jeg har gjort har ført til at Gamereactor er der de er i dag.

Det er ikke dermed sagt at jeg ikke skal holde gluggene oppe for annet arbeid, men når tiden er der, så kanskje...

Akkurat nå gleder jeg meg til at det blir helg og kanskje får jeg tid til å skrive min aller første CV, for man vet jo aldri, kanskje er det noen som ønsker det. Jeg har faktisk aldri trengt å skrive en CV før så dette blir spennende å se hvordan det går.

Men nå må jeg tilbake til arbeidet - det krever jo sitt å holde arbeidsmotet oppe, selv om det til tider er motgang eller hva... ;)

HQ