Norsk
Blog
Rosenborg è lage mitt...

Rosenborg è lage mitt...

Skrevet av Bernt Erik den 10 august 2007 klokken 14:56

Rosenborg è lage mitt et eventyr i sort å i hvitt...

Endelig har jeg fått troen på Rosenborg og med det brutale seieren over Astana, så bevisste de at de er i form. For med Knut Torbjørn Eggen med på laget så tror jeg dette kommer til å løsne for Rosenborg i tiden som kommer. For nå har de vunnet de tre siste kampene og det med god margin.

Den kampen jeg nå gruer meg litt til er Brann (laget til Frode - hva ellers?) hvor de skal spille i morgen lørdag. For her kan kampen gå begge veier i og med at Brann også er i storform og adpåtil spiller på hjemmebane. Det hadde vært ufattelig moro om RBK kunne ha tatt hjem seieren til trivelige Trøndelag - det hadde berre vært lækkert!

Ellers har jeg en tante som er ufattelig glad i RBK. Hun er støtter godt opp om laget og er på mange kamper i løpet av et år. Det er i alle fall artig å høre på henne når hun beskriver sine turer til blant annet Lerkendal.

Ellers er det snart helg og i år som i fjor bærer det vel i vei på Steinkjermartna. For barna vil jo så gjerne på tivoli og jeg skal nå innrømme at jeg liker meg litt der selv også, bortsett fra at jeg nå selvsagt synes at karusellene blir litt for svake i mine øyne som elsker strikkhopping m.m. Det skal litt til å få adrenalinet til topps. Kunne mer enn gjerne ha tenkt meg å besøkt den store berg og dalbanen i England (kommer ikke på hvor den ligger) som er verdens største i sitt slag. Det hadde vært konge det.

Nå er det snart helg og timene mot RBK-kampen snegler seg i vei. Jeg håper inderlig på at de vinner eller kan dere regne med at Frode kommer til å være på nakken min resten av fotballsesongen og terge med godt - vær trygg på det!

En riktig god helg til dere alle og måtte dere finne på noe artig nå dagene før skolen snart starter!

HQ