Norsk
Blog
Morgengretten?

Morgengretten?

Skrevet av Bernt Erik den 11 august 2007 klokken 10:12

Er du morgengretten? Jeg for min del er ikke det, selv om jeg kanskje ikke har sovet mer enn tre-fire timer. Som persone trenger jeg ikke mer enn ca. 6 timer søvn hver natt og det holder med det. For jeg har alltid vært seint opp om kvelden/natten og rimelige tidlig oppe om morgenen. Selvsagt da jeg gikk på skole var det annerledes for når jeg hadde fri forsøkte jeg selvsagt å sove så lenge som mulig og det hendte fort at klokken ble både 12 og 13.00 om dagene før jeg krabbet meg opp, men nå med familie og barn, har man ikke den muligheten.

Om morgenen starter jeg som oftest med å drikke litt samt å spise en blingse og etter det løper jeg de få metrene på jobb (fire meter) og da er det rett på sak med å oppdatere nettsiden med nyheter, svare på PM'er og leserbrev samt bruke litt tid på forumet. Jeg trenger heller ikke Kaffe for å våkne om morgenen, men får jeg et glass med vann så holder det i massevis.

Men hvordan er det med deg? Er du morgengretten når du våkner og er du en av de som sover til langt på dag. Det er ikke noe vondt i det, for vi er jo tross alt forskjellig og har ikke samme søvnrytme som andre.

Nå har jeg fått oppdatert nettsiden med noen nyheter, samt puslet med annet småtteri. Det er ikke lenge til vi drar på Steinkjermartna og jeg vil nok senere komme tilbake med en rapport derfra samt noen bilder. Så inntil videre får dere ha en fin lørdag og nyt resten av sommeren så godt dere kan!

HQ