Norsk
Blog
The Settlers - en mani!

The Settlers - en mani!

Skrevet av Bernt Erik den 11 august 2007 klokken 10:27

Nå er det ikke lenge siden jeg kjøpte med The Settlers for Ds og allerede nå bruker jeg så og si hver eneste fritid på å puzzle med mine beboere. Jeg elsker spillet og takket være en god omtale, kunne jeg ikke la være å kjøpe det. Helt siden det første spillet i serien ble lansert for mange, mange år siden har jeg vært fascinert av spillet og nå gleder jeg meg stort til The Settlers: Rise of an Empire som lanseres den 28. september.

I dette spillet vil din bygging være mer avgjørende enn noensinne og Blue Byte har tatt serien et steg videre til mer eller mindre å ligne på Sim City (som også er en av mine favoritt-serier). Tidligere har du ikke trengt å bekymre deg f.eks. over dyrene i spillet, men denne gangen må du virkelig passe deg for rovdyrene, for de kan gjøre liver surt for deg. I tillegg må du i The Settlers: Rise of an Empire skape et samfunn som ikke bare fungerer godt, men som også lever i harmoni og sørge for å få dine undersotter til å trives. Tidligere har spillet kun inneholdt menn, mens i dette finner vi også det motsatte kjønn og for at et samfunn skal vokse, er det avhengig at disse finner hver andre og reproduserer seg.

Men tilbake til DS-versjonen! Jeg elsker regelrett dette spillet og måten Blue Byte har fått spillet inn på DS er bare fenomenal og det fungerer meget godt. Det er en ting jeg savner og det er muligheten til å lagre flere ganger, men selvsagt får du ikke det til på DS'en. I tillegg kunne det ha vært et par zoominger til. Er du selv hypp på slike spill, ja så anbefales det uten tvil og jeg ville uten å blunke gitt det en sterk åtter, nesten på kanten av en nier. Nå håper jeg bare de andre spillene i serien kommer til DS, for da vil Blue Byte nok ha gjort meg til slave.

HQ